PROMOSI 2021

SELAMAT DATANG KE DUNIA KEUSAHAWANAN KURMA DARI MADINAH AL-MUNAWARAH!

Sunnah memakan kurma Ajwa setiap pagi. Sunnah juga menjalankan perniagaan. Rasulullah SAW telah mula berdagang sejak berumur 12 tahun lagi bersama bapa saudaranya Abu Talib RA. Sepanjang Rasulullah SAW berniaga hingga dewasa, kurma adalah salah satu barangan yang didagangnya. 

Kurma disebut di dalam Al-Quran sebanyak 26 kali. Buah yang terlalu banyak khasiatnya dan antara buah-buahan syurga.

Ajwa of Madinah adalah kurma premium yang diimport dari Madinah Al-Munawarah untuk anda niagakan.

SIAPAKAH SAYA?

Irfan Khairi, pengasas OpenEducation di bawah Irfan Khairi Sdn Bhd telah menempa nama di Malaysia dan dikenali sebagai “jutawan Internet” oleh pihak media bermula 2005. Seorang speaker profesional, penulis dan juga personaliti TV dan radio, Irfan Khairi telah melahirkan beribu-ribu usahawan Internet yang berjaya di Malaysia dan juga luar negara melalui program-program yang dikendalikannya. Bermula 2016, Irfan Khairi juga telah menubuhkan IK Institute of Business di Dubai, UAE untuk mengembangkan sayap perniagaannya mencapai negara-negara Islam seluruh dunia.

BAGAIMANAKAH CARANYA UNTUK MENJUAL KURMA AJWA OF MADINAH?

Terpulang kepada anda. Anda boleh menjualkannya secara offline secara kecil-kecilan di kalangan kenalan atau keluarga anda, atau mulakan laman web dan media sosial menjual kurma. Jualan dan pemasaran adalah tanggungjawab anda sebagai pengedar/usahawan. Kami sebagai pembekal akan bekalkan kurma Ajwa yang terbaik untuk anda, terus dari Madinah.

3 SEBAB MENGAPA TAK BERJAYA

PEMBAYARAN ONLINE

Bank : Maybank

No akaun : 153038976641

Nama :MUHAMMAD IZZAT
KURMA AJWA : Rm340

×
×

Cart